El campament acabà. Arrere queden els pals bandera, les xiuletades a les 8'30 del matí, les cançons en el menjador, les partides de badminton... arrere queda el "run-rum" del riu Tajo, les immenses parets que ens abraçaven i els alts arbres que ens custodiaven. Tot perquè el campament acabà.

Leer más...

Comentarios (0) Clics: 209

De bon matí ens alçàrem amb la idea que hui ja no ens plouria. Amb boira, amb calor durant tot el matí... Vam aprofitar per a fer un llarg i agradable banyet al riu, on la pilota estigué una de les protagonistes.

Leer más...

Comentarios (0) Clics: 211

Un dia tranquil de matí. Sol lluint, algun nuvolet sense importància... formació, joc, dutxes (que ja duiem dos dies sense tindre'n) i dinarot: potaje i natilles de postre.

Leer más...

Comentarios (0) Clics: 201

De bon matí, tots ens hem alçat amb música regional d'Aragó, Galícia, Andalusia... Era la manera de donar la benvinguda a la Jornada Tema. Enguany, situada en l'Espanya del 2050, on la majoria d'autonomies han quedagt baix l'aigua sense saber-se ben bé els motius. Els supervivents de la tragèdia han decidit reunir-se per tal de no deixar perdre la cultura pròpia de les diferents regions. Al llarg del dia, i de manera sobtada, un maligne personatge, causant de les inundacions, farà la seua aparició, i els xavals hauran de lluitar per evitar que duga a terme les seues malifetes... Això sí, en el moment de penjar el present post, encara marxa tot segons el que espera.

Leer más...

Comentarios (0) Clics: 192
Great new costomer Bonus Bet365 read here.
View best betting by artbetting.net
Download Full Premium themes