Avui: Retard. Ahir dedicarem part del dia a desmuntar el campament per a poder eixir abans el dia 15 i una de les coses que teníem en la llista eren les tendes. Anit els xavals es van traslladar al "aula diàfana" on dormim tots junts. Entendreu doncs, que els educadors ens vérem obligats a acompanyar-los des del primer moment... Uff! vaja nit! Però el cas és que ahir vam fer moltes més coses, doncs acabarem la formació, desvetlarem qui era el Zorro i a la nit encara ens va donar temps d'anar a una festa hawaiana.

Leer más...

Comentarios (0) Clics: 236

De nou ens ha costat alçar-nos; ni l'aparició del Zorro ens ha motivat a activar-nos amb la frescor del matí. Però quan ho hem aconseguit, hem tingut un dia intens. De matí, després de la formació, un nou joc on el fang i la brutesa han marcat cadascun dels passos; en acabar, una bona dutxa, no vos penseu, eh?

Leer más...

Comentarios (0) Clics: 232

Este matí ha sigut la gran final del torneig a quatre nacions de rugby. El just guanyador, sense desmeréixer en absolut els rivals, ha estat l'equip negre. Enhorabona! Després una dutxeta, i de dinar... arrós a la cubana!

De vesprada, per fi han guanyat els educadors al Cluedo, motiu d'alegria -per a nosaltres, s'entén-. I després de berenar hem conclòs els tallers, que han estat tot un èxit, tot siga dit.

Leer más...

Comentarios (0) Clics: 230

Entrem en l'últim terç del campament, i això es nota en tot i en tots: ens costa més alçar-nos de matí, estem mig dormint fins ben entrat el matí... Però bé, tot i el que ha costat arrancar, ho hem fet. I, com sempre, gimnàstica només començar (hui, batucada), desdejuni, formació, i segona (i darrera) tongada de tallers, per al matí. Dir que en els tallers han tornat a fer coca i, si la primera vegada va eixir bona, la segona ha estat gairebé inmillorable...

Leer más...

Comentarios (0) Clics: 212
Great new costomer Bonus Bet365 read here.
View best betting by artbetting.net
Download Full Premium themes